Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر سابق ایران در سازمان همکاری اسلامی گفت:مقامات عراقی از جمله نخست وزیر و وزیر خارجه این کشور قبل از سفر به آمریکا باید موافقت همه گروه‌های سیاسی در عراق را جذب می‌کردند این در حالی است که همه همراهان الکاظمی در سفر به واشنگتن وزرایی از یک طیف و جناح خاص هستند.

صباح زنگنه سفیر سابق ایران در سازمان همکاری اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص انتقاد احزاب مختلف در عراق پیرامون اظهارات روز گذشته وزیر خارجه این کشور در واشنگتن و اعلام نیاز بغداد به نیرو‌های آمریکایی در حوزه آموزش و تجهیزات گفت: مشکل اصلی در این کشور آن است که دولت فعلی عراق دولتی با شرح وظایف محدود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: این شرح وظایف در راس خود موظف است تا فضا را برای انتخابات زود هنگام مهیا کند و لذا یک دولتی نبود که با اختیار تام بتواند قرارداد یا توافق نامه‌ای امضا کند.

زنگنه تصریح کرد: از این منظر سفر مقامات عراقی به آمریکا یک نوع وقت گذرانی است و این موضوع مشکل اساسی در حکومت عراق است.

سفیر سابق ایران در سازمان همکاری اسلامی با بیان اینکه دولت فعلی در عراق مورد حمایت همه جناح‌های سیاسی در این کشور نیست گفت: تنها برخی جریان‌های سیاسی مانند کرد‌ها و برخی احزاب منطقه غرب عراق مانند اهل تسنن هستند که با هر نوع مذاکره‌ای که توسط دولت الکاظمی صورت پذیرد موافق هستند، اما اکثریت احزاب عراقی عملا مخالف این نوع اختیارات و توسعه شرایط و مذاکرات برای بحث‌های دراز مدت در عراق هستند.

وی با اشاره به بی تفاوتی آمریکایی‌ها در این خصوص گفت: آمریکا به دنبال آن است که یک مقام عراقی ولو به شکل صوری به عنوان نخست وزیر یا وزیر خارجه عراق با آن‌ها ملاقات کند و این ملاقات‌ها به نوعی کلاه گذاشتن بر سر مردم عراق است.

زنگنه با تاکید براینکه ذکر این نکته را نباید از نظر دور داشت که مردم عراق مخالف همکاری صنعتی، فنی و تکنولوژی با عراق نیستند گفت: مشکل اصلی مردم صرفا با حضور نظامی آمریکا درعراق است که حضوری تهدید کننده برای حاکمیت نظام این کشور است

سفیر سابق ایران در سازمان همکاری اسلامی ادامه داد: نیرو‌های آمریکایی در طول این مدت حتی به نیرو‌های امنیتی عراق نیز حمله کردند و این در حالی است که آمریکایی‌ها خود را صاحب اختیار در این کشور می‌دانند تا به این ترتیب هر گونه اقدام نظام در عراق انجام دهند و کسی جلوه دار آن‌ها نباشد.

وی افزود: تا این لحظه امریکایی‌ها تسلط بر تحرکات هوایی در عراق را به شدت تحت کنترل خود قرار دادند اقدامی که از دایره کنترل عراق بیرون است و تا زمانی که آمریکا در فضای هوایی عراق کنترل داشته باشد کم و زیاد شدن نیرو‌های آن‌ها در این کشور به معنی خروج از عراق نخواهد بود.


زنگنه در پایان خاطر نشان کرد: مقامات عراقی از جمله نخست وزیر و وزیر خارجه این کشور قبل از سفر به آمریکا باید موافقت همه گروه‌های سیاسی در عراق را جذب می‌کردند این در حالی است که همه همراهان الکاظمی در سفر به واشنگتن وزرایی از یک طیف و جناح خاص هستند جز یک نفر که وزیر مربوط به امور امنیتی عراق است همگی خواستار ادامه حضور آمریکا در عراق هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صباح زنگنه عراق خروج آمریکا از عراق سابق ایران در سازمان همکاری اسلامی وزیر خارجه نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۹۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرلند و اسپانیا خواستار به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، «سیمون هریس» (Simon Harris) نخست وزیر ایرلند امروز دوشنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) بر لزوم به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطینی تاکید کرد.

نخست وزیر ایرلند در این خصوص ادامه داد: ایرلند و اسپانیا خواستار به رسمیت شناختن فلسطین هستند.

«سیمون هریس» در ادامه نوشت: به رسمیت شناختن رسمی فلسطین به عنوان بخشی از اذعان به اینکه راه حل دو دولتی راهی برای ایجاد صلح و ثبات در منطقه است، مهم به شمار می آید.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه پیشتر اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته ۵ کشتار و جنایت دیگر را در این باریکه مرتکب شده است.

این وزارتخانه افزود که در این حملات ۵۲ فلسطینی شهید شده و ۹۰ نفر هم زخمی شدند. شمار شهدای جنگ علیه غزه تا این لحظه به ۳۴ هزار و ۷۳۵ نفر و شمار مجروحان نیز به ۷۸ هزار و ۱۰۸ نفر رسیده است.

کد خبر 6098679

دیگر خبرها

  • نتانیاهو «بدترین متحد آمریکا»
  • وزیر دفاع آمریکا: همچنان مخالف هرگونه عملیات نظامی گسترده در رفح هستیم
  • اکثر دموکرات های آمریکا معتقدند اسرائیل در حال نسل‌کشی است
  • جدیدترین موضع گیری السودانی درباره جنگ غزه
  • احتمال عبور آمریکا و اروپا از نتایاهو پس از حمله به رفح/ حکم تعقیب جنایی نخست وزیر رژیم صهیونیستی عملیاتی خواهد شد؟
  • جدیدترین موضع گیری السودانی درباره جنگ غزه در دیدار مقام آمریکایی
  • چراغ سبز آمریکا به رژیم صهیونیستی برای عملیات «محدود» در رفح
  • مخالف حمله به رفح و کوچ اجباری غیرنظامیان فلسطین هستیم
  • ایرلند و اسپانیا خواستار به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین هستند
  • بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند